LOOV Advies

LEAV is een product van LOOV Advies. 

 

LOOV Advies heeft een netwerk van zelfstandige ondernemers waarmee zij samenwerkt en die expertise mee kunnen brengen wanneer dit noodzakelijk is om het benodigde rendement of de verandering bij een organisatie te realiseren.Mavim

Mavim is een innovatieve organisatie die BPM (Business Process Management) software ontwikkelt waarmee organisaties in staat worden gesteld om de structuur, veranderingen in de uitvoering van de organisatie te communiceren, borgen en verbeteren. 

Rules bevordert de communicatie tussen medewerkers in de organisatie en haar klanten en slaat daarmee een brug tussen de processen, de mensen en informatievoorziening. 

 

LEAV gebruikt Mavim om de processen in de samenhang te laten zien.

Henk Loos is partner van Mavim.Kenniskring All@Work

De LEAV aanpak is vormgegeven in de kenniskring rondom de Participatiewet. Tom de Haas, Jan van der Hidde, Angela Linders en Henk Loos werken al enkele jaren samen om de uitvoering van de Participatiewet te verbeteren. In hun boek All@Work | de aanpak voor participeren naar vermogen wordt de aanpak van participatieve arbeidsintegratie geïntroduceerd.  De LEAV aanpak is een onderdeel van deze aanpak. Tom de Haas, Angela Linders en Henk Loos werken samen.